Logo
plamen
8 дни преди
Жителите на село Беглеж сега могат да се насладят на нова и впечатляваща придобивка-големи цветни букви, които украсяват зелената площ пред кметството в центъра
https://plevennews.com/gol...
plamen
8 дни преди
plamen
9 дни преди
Община Левски, под патронажа на кмета на общината, обяви второто издание на Национален литературен конкурс за хумор и сатира „Георги Парцалев – българският рицар на смеха“ за автори до 18 години. https://plevennews.com/vto...
plamen
10 дни преди
#Плевен , 14 февруари 2024 г. - Единственият по рода си в България Институт по лозарство и винарство в Плевен отбеляза тържествено Трифон Зарезан – празник на лозата и виното.
https://plevennews.com/pra...
plamen
11 дни преди
Кметът на Община #Левски Любка Александрова поздрави лично баба Пенка на рождения и ден, в непринуден разговор ,с цветя ,поздравителен адрес от общината и подаръци, на милото семейно тържество .
https://plevennews.com/kme...
plamen
11 дни преди
Международното изложение-договаряне „Пчеларство 2024“ в Плевен приключи със запомнящо се награждаване на участниците в различни категории. Голямата награда „Крило на успеха“ бе връчена на „Медекс Нутришън“ ООД от силистренското село Попина, която бе отличена за иновативна машина за първична преработка на пчелен мед.
https://plevennews.com/zak...
plamen
15 дни преди
През изминалата 2023 година, Дирекция „Гражданска регистрация и обредни дейности“ на Община #Плевен отчита значително увеличение на заявките за сключване на граждански бракове на „изнесени“ места. Техният брой достига 19, като предварително се извършва преценка за подходящите на места за тези ритуали.
https://plevennews.com/zay...
plamen
16 дни преди
От днес до 11 февруари Плевен отново е под знака на традиционното Международно изложение-договаряне „Пчеларство 2024“. Организатори на форума са Областният пчеларски съюз и „Партнерс Експо“ ООД, с подкрепата на Община #Плевен и Областна администрация.
https://plevennews.com/mez...
plamen
16 дни преди
Трета работна среща проведоха представители на местния бизнес на 7 февруари в заседателната зала на Община #Левски .
https://plevennews.com/mes...
plamen
16 дни преди
plamen
16 дни преди
Математическа гимназия „Гео Милев“ - #Плевен : новини, събития, информация за едно от най-големите училища в Плевен
https://plevennews.com/obr...
plamen
16 дни преди
НУ „Христо Ботев” Плевен: Актуални новини, събития и информация за училището
https://plevennews.com/obr...
plamen
16 дни преди
НУ „Патриарх Евтимий” Плевен: Актуални новини, събития и информация за училището
https://plevennews.com/obr...
plamen
16 дни преди
Плевенското Начално училище „Патриарх Евтимий“ тържествено отбеляза 118 години от своето създаване. Празникът се състоя в зала „Емил Димитров“ на НЧ „Съгласие 1869“ и събра ученици, учители, родители и гости.
https://plevennews.com/nu-...
plamen
17 дни преди
На 8 февруари, четвъртък, от 10:00 часа в търговски център „Мания Тауър“ в Плевен ще се открие Международното изложение-договаряне „Пчеларство 2024“. Това е 21-вото издание на форума, който се реализира с подкрепата на Областният пчеларски съюз, „Партнерс Експо“ ООД, Община #Плевен и Областна администрация.
https://plevennews.com/mez...
plamen
17 дни преди
Люси Дяковска, известна с участието си в групата No Angels, спечели немско популярно риалити предаване, което тества участниците в уменията им за оцеляване в австралийската джунгла.
https://plevennews.com/lyu...
plamen
1 месец преди
Област #Плевен е обявена за зона на грипна епидемия в периода от 24 до 31 януари, съобщи директорът на Регионална здравна инспекция (РЗИ) – д-р Илиян Минчев. С цел ограничаване на разпространението на вируса и грипната епидемия ще бъдат предприети редица традиционни мерки.
https://plevennews.com/obl...
plamen
1 месец преди
Случвало ли ви се е да закупите красива и модерна дреха онлайн, която на снимка изглежда безупречно, търговецът обещава здравина и качество, но когато я получите, осъзнавате, че покупката ви не е оправдана? Ако искате да се отървете от такива предложения, които изобилстват в пространството, трябва да разпознавате качественото облекло, дори онлайн
#мода , #дрехи

https://plevennews.com/kak...
plamen
1 месец преди
Новини от #Белене - актуални събития, новини от общината, спорта, културата и живота в града.
https://cutt.ly/qwe8hQrm
plamen
1 месец преди
Новини от Долна Митрополия - актуални събития, новини от общината, спорта, културата и живота в града.#плевен #новини #cuit
https://cutt.ly/Uwe8xr79
plamen
1 месец преди
Председателят на Общинския съвет #Плевен доц. д-р Иван Малкодански с приемна за граждани всяка последна сряда на месеца

https://plevennews.com/iva...
plamen
1 месец преди
На рождената дата на своя патрон Гео Милев, Математическата гимназия в #Плевен чества и своя празник.
https://plevennews.com/mat...
plamen
1 месец преди
Християн Петков е първото бебе, родено в община Плевен за новата 2024 година. Момченцето родено на 02 януари в 16.05 ч.
https://plevennews.com/par...
plamen
1 месец преди
С 38 гласа „за“ и 2 „въздържал се“ Общинският съвет на #Плевен подкрепи предложението на кмета д-р Валентин Христов Община Плевен да закупи жилищния блок в жк „Кайлъка“ в града, предложен за продажба от Националната електрическа кампания (НЕК). Решението бе прието на свиканото днес извънредно заседание, като точката бе единствена в дневния ред на съветниците.

https://plevennews.com/os-...
plamen
1 месец преди
Десет плевенски фотографи представиха общата изложба „Светлописи“ в Художествена галерия „Илия Бешков“. Изложбата бе открита официално на 12 януари 2024 г.
#плевен
https://plevennews.com/des...
plamen
2 месеци преди
Пламен Тачев и Валери Лачовски: Ние от #ГЕРБ сме пример, че когато поемем ангажимент, го изпълняваме. Ще продължим да помагаме на общините в Област #Плевен
https://plevennews.com/tac...
plamen
2 месеци преди
Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов представи днес третият от заместник-кметовете в екипа си – това е Елина Димитрова, заместник-кмет с ресор „Проекти и хуманитарни дейности“.
https://plevennews.com/eli...
plamen
2 месеци преди
#Плевен , разположен в северна България, е град с богата история, култура и забележителности. Той е известен със своите исторически събития, красива природа и уникални архитектурни паметници. В тази статия ще се запознаем с някои от най-интересните аспекти на града.
https://plevenpress.blogsp...
plamen
2 месеци преди
На 17.10.23г. бяха официално оповестени победителите от Международния конкурс на Европейската космическа асоциация „Моето любимо място на планетата Земя“. #плевен
https://plevennews.com/tvo...
plamen
2 месеци преди
Брестовец - село с традиции, култура и природа, разположено в сърцето на Дунавската равнина.#плевен
https://plevennews.com/ple...